Qualifiquen el nou govern de continuista

Aquesta setmana, el govern municipal, format per JxM, ERC, PDECat i CUP, ha complert 100 dies al capdavant del consistori. Un govern sorgit arran la moció de censura presentada a l’exalcalde Joan Mercader (PSC) el passat mes de febrer.

Els socialistes de Malgrat de Mar han fet balanç d’aquests primers mesos de mandat del quadripartit, qualificant-lo de continuista. Per a defensar la seva argumentació, el grup ha assenyalat que “tot el que s’ha fet són herències del PSC”. “S’estan executant els pressupostos aprovats pels socialistes, als quals hi van votar en contra ERC, PDECat i CUP”, han afegit.

Les declaracions d’intencions sense contingut, l’ús partidista de la ideologia amb la col·locació de l’estelada al balcó de l’ajuntament i el pagament de la quota a l’AMI, han estat altres accions del quadripartit criticades pel PSC de Malgrat de Mar.

El partit socialista també ha qüestionat el nou govern per la “falta d’idees i manca de projecte” i ha posat de manifest la seva discrepància en relació a la paralització d’adquisició de la finca de Can Palomo i el canvi de destí de la subvenció de 800.000 euros que havien de servir per comprar-la.

Anuncis