Multats 10 conductors per anar beguts o drogats

Al llarg d’aquest cap de setmana, la Policia Local de Malgrat de Mar ha intensificat els controls rutinaris per detectar el consum d’alcohol i drogues entre els conductors de vehicles. Ho ha fet amb motiu de la concentració al municipi i voltants d’aficionats a la F1 que aquests dies assisteixen a les carreres que se celebren al circuit de Montmeló. Des de la policia s’ha subratllat que s’ha tractat d’una mesura enfocada especialment a la prevenció d’accidents.

El dispositiu s’ha establert en punts com el Passeig Marítim i les avingudes Colom i Costa Brava. El resultat final ha estat de 10 conductors sancionats. 9 per conduir beguts i un altre per haver consumit drogues. A més, la Policia Local ha aixecat 3 actes per possessió de drogues. Cap dels conductors sancionats és veí de Malgrat de Mar.