Troben un home mort a casa seva

imatge del carrer Camí Nou

Aquest passat divendres a la nit, la policia ha trobat el cos ja sense vida d’un home que feia uns sis dies que havia mort al seu domicili, ubicat al carrer Camí Nou de Malgrat de Mar. Es tracta d’una persona de nacionalitat txeca i de 71 anys d’edat. L’home vivia sol i residia al municipi des de fa poc més de cinc anys.

“Sentíem la televisió en marxa dia i nit des de fa cinc dies”, ha relatat un dels veïns de l’immoble. Al voltant de les 21 h, van alertar la policia davant la sospita que a la víctima li hagués passat alguna cosa. Es dóna el cas, que tres mesos abans aquesta persona havia patit un atac de cor i va haver de ser atès pels serveis mèdics d’emergències.

Després d’accedir a la vivenda per la part interior, agents de la policia han localitzat el cos de l’home en un avançat estat de descomposició. La investigació ha certificat que hauria mort per causes naturals.

Anuncis