Les noies del Figueres, campiones de Catalunya a Malgrat de Mar

una imatge del campionat

Aquest cap de setmana, Malgrat de Mar ha estat seu per a la celebració del Campionat de Catalunya d’Hoquei Patins femení benjamí. Les noies de l’Hoquei Figueres s’han proclamat campiones de la novena edició del torneig després d’enfrontar-se, diumenge a la tarda, a la final amb l’equip del CH Voltregà. La resta de la classificació ha estat seguida pel CH Mataró, HC Palau “A”, Igualada Femení, CE Vendrell, CP Monjos i CP Torrelles.

L’esdeveniment s’ha celebrat al pavelló de l’avinguda Tarragona. Al llarg de tota la jornada esportiva s’hi han concentrat més de 600 persones, segons l’organització. Molts dels seguidors, aficionats i familiars dels diferents clubs participants s’han allotjat en hotels de Malgrat de Mar. Durant la seva estada, s’han organitzat diverses visites guiades en grup amb l’objectiu de donar-los a conèixer la història del municipi. Les visites han anat a càrrec de l’investigador local Joan Piña.

3H-60E

Anuncis