Cau una xarxa dedicada al tràfic de drogues

foto: M.F.

Agents de la Guàrdia Civil, amb el suport de diverses policies locals, han dut a terme un operatiu antidroga a les poblacions de Malgrat de Mar, Palafolls i Santa Susanna. En el decurs de l’operació, s’ha detingut un total de 6 persones i s’han decomissat plantes de marihuana i material per a la seva producció i distribució, entre d’altres, segons ha informat la policia.

L’operatiu ha començat a primera hora del matí d’aquest dilluns. La Guàrdia Civil ha donat per finalitzada aquesta fase al voltant de les set de la tarda. Als detinguts, que inicialment formarien part d’una xarxa dedicada al tràfic de drogues, se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública.

A Malgrat de Mar, l’acció policial s’ha desenvolupat en unes vivendes ubicades en una urbanització prop del Turó d’en Serra. La Guàrdia Civil hi ha escorcollat dues cases. Per fer-ho, ha comptat amb el suport de la Unitat K9 de la Policia Local. En aquest punt, s’ha detingut dues persones, ambdós veïns de Palafolls.

Anuncis