La moda pren el carrer

Malgrat de Mar celebra aquest dissabte dia 20 de maig la tercera edició de la Shopping Night. Un esdeveniment nascut amb l’objectiu de donar a conèixer i potenciar l’oferta comercial del municipi. L’activitat es desenvoluparà al llarg de tota la tarda i fins la mitjanit. Durant la jornada, es podrà assistir a tallers i exhibicions. També es dedicarà un espai per a la gastronomia local i hi haurà un concert amb un grup de música.

Una de les propostes més destacades de la Shopping Night és la ja tradicional desfilada de models. Aquest 2017 se’n faran dues. La primera tindrà lloc a la set de la tarda, a la plaça de l’Església, i l’altra al parc de Can Campassol, a les nou de la nit.

Bona part dels comerços participants a la Shopping Night oferiran diferents ofertes, promocions i descomptes als seus clients. En aquest sentit, les botigues Francesc Cano, Dan Paris, Bosch i Coquette ja han anunciat que en faran fins a un 20% en roba i complements.

promo shopping night

Anuncis