Prevenint el càncer de pell

Malgrat de Mar és una de les localitats que s’ha sumat a la campanya de prevenció del càncer de pell. La iniciativa, endegada des del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, ha rebut el suport del consistori i de diverses farmàcies locals. En aquest sentit, el pròxim dijous dia 1 de juny, diferents professionals de l’àmbit farmacèutic s’instal·laran a la plaça de l’Església. Hi seran al llarg de tot el dia, a partir de les onze del matí. Als interessats en participar en la campanya se’ls farà una exploració i una enquesta sobre els seus hàbits. A més, se’ls donarà informació per tractar correctament la seva pell i així evitar en un futur possibles malalties i patologies relacionades amb el càncer de pell.

El regidor de Salut Comunitària, Jofre Serret (PDECat), ha subratllat la importància de la campanya. “Som un municipi turístic, molt avesats al sol, i calia fer aquesta promoció per tal que tothom prengui consciència de les conseqüències d’estar exposat a la llum solar”, ha assenyalat Serret.

El regidor també ha fet una incidència especial pel fet que “cada dia cal prendre més precaucions, no només quan anem a la platja sinó en el nostre dia a dia a peu de carrer”.

Anuncis