Estudien fer pagar entrada pel parc Francesc Macià

El govern municipal està estudiant la possibilitat de fer pagar entrada als visitants que vulguin accedir al parc Francesc Macià. La mesura serviria per a sufragar l’elevada despesa del seu manteniment. Aquest és el principal motiu esgrimit des del consistori.

El govern local ha volgut deixar molt clar que encara no hi ha res en ferm ja que abans s’han d’aclarir alguns conceptes de caràcter legal per tirar-ho endavant, entre d’altres qüestions. A més, també s’estan plantejant alternatives. Una d’elles seria habilitar com a zona blava de pagament els carrers que envolten el parc i on molts usuaris de les instal·lacions hi estacionen el seu vehicle.

D’ambdues mesures, els veïns o bé en quedarien exclosos o bé haurien de pagar un preu inferior.

Aquesta intenció, s’ha conegut en el decurs de la trobada que membres del govern han mantingut amb una vintena de veïns del barri de La Verneda. La reunió ha tingut lloc al Centre Cívic, aquest divendres al vespre. Els assistents han aplaudit i recolzat la idea.

El parc Francesc Macià té una extensió de més 40.000 m2. Disposa de diverses zones de joc adreçades als infants i rep entre 2.000 i 3.000 visitants cada cap de setmana.

Anuncis