La Verneda vol un aparcament

Una de les qüestions que més preocupa al veïnat de La Verneda és la pèrdua de places on estacionar el vehicle. Segons els veïns, se n’han perdut una cinquantena després de les obres de millora que s’ha dut a terme al barri els darrers anys. En relació a aquest tema, han reclamat al govern local que habiliti un aparcament a la zona. De fet, la proposta no és nova ja que també ho havien fet arribar en diverses ocasions a l’anterior equip de govern. Els veïns han assenyalat uns terrenys al costat del Centre Cívic com l’espai idoni per a ubicar-hi aquest aparcament.

La Verneda també ha demanat més efectivitat del servei de neteja viària i l’eliminació de les pintades que embruten les parets de moltes cases. La millora d’alguns accessos al veïnat, més enllumenat i voreres en condicions són altres aspectes que els veïns i veïnes han posat damunt la taula. Els afectats han exigit al govern municipal agilitat per resoldre aquestes problemàtiques. Ho han fet durant una trobada mantinguda el passat divendres al vespre.

Anuncis