Torneig de vòlei platja a Malgrat de Mar

Al voltant de 300 esportistes són els que Malgrat de Mar espera rebre aquest pròxim cap de setmana. El motiu no és un altre que el torneig de vòlei que s’ha previst celebrar a la platja, davant l’estació. Es tracta d’una competició internacional a nivell amateur. Durant dos dies –el 3 i 4 de juny-s’aplegaran al municipi aficionats a aquesta modalitat esportiva vinguts de tot Catalunya, Espanya i Europa.

Bona part dels esportistes s’allotjaran en hotels de Malgrat de Mar. Per tant, segons el regidor d’Esports, Miquel Ruiz, es preveu una bona ocupació hotelera mentre duri la competició. El regidor també ha explicat que el consistori col·labora amb l’empresa organitzadora de l’esdeveniment facilitant-los els serveis de platja i el subministrament d’aigua i llum, entre d’altres.

Anuncis