Destinaran 5.000 euros a la consulta de l’àrea comercial

imatge: Google

El govern municipal ha previst destinar 5.000 euros a la consulta sobre l’àrea comercial de l’Escultor Clarà. Aquesta partida s’obtindrà després de la modificació pressupostària que s’ha previst aprovar en breu, segons ha assegurat el regidor d’Hisenda Ramir Roger (ERC).

Els diners serviran per a adquirir el material de la consulta com la comunicació institucional i la impressió de les butlletes, entre d’altres.

Malgrat de Mar projecta la construcció d’una gran àrea comercial a tocar de la N-II. La iniciativa inclou habitatges, restaurants, supermercats i una benzinera, entre d’altres. La intenció del govern local és que siguin els ciutadans els qui decideixin si el projecte tira endavant. En aquest sentit, el pròxim mes de juliol es farà la consulta popular.

Anuncis