Malgrat Nord reclama treball conjunt

Malgrat Nord valora positivament la realització de l’estudi sobre les necessitats del veïnat i que aquest compti amb les aportacions de les persones que hi viuen. Els veïns han criticat, però, que el fòrum de debat organitzat des del consistori no va comptar amb la mesa de treball del barri. Els seus membres han recordat que aquest grup es va crear amb la intenció de preparar la trobada del passat dia 25 de maig. En aquest sentit, han subratllat la importància de la seva implicació si es vol continuar desenvolupant el projecte de millores a Malgrat Nord.

Pel que fa a la diagnosi presentada en el decurs de la darrera trobada participativa, els membres de la taula de treball han ratificat bona part del seu contingut. També han aplaudit la nova visió que els aporta del barri. Un fet que contribuirà a millorar-lo, han indicat.

Malgrat Nord reclama al consistori que ampliï els canals d’informació i participació amb l’objectiu d’arribar a tots els veïns i veïnes del barri.