Nous jocs infantils als parcs de Malgrat de Mar

Malgrat de Mar invertirà 75.000 euros per a la millora dels espais de jocs infantils a diferents parcs del municipi. Des del consistori, s’ha anunciat que se substituiran els malmesos i se’n posaran de nous. Els llocs beneficiats per aquesta acció són Can Campassol, Francesc Macià, la plaça de les Mines de Can Palomeres i la de la Família Maristany. També s’ha previst fer-ho a les zones de joc que hi ha a la platja.

En el cas del parc de Can Campassol, l’actual sorrera s’eliminarà. La intenció, però, és substituir-la per elements que permetran als nens i nenes seguir jugant amb la sorra.

Una altra de les novetats d’aquestes millores és la incorporació de gronxadors accessibles, adreçats especialment per a nens i nenes amb mobilitat reduïda. Se’n posaran al parc Francesc Macià. Des del govern municipal s’ha subratllat que tots els infants tenen els mateixos drets de gaudir dels espais públics.

Anuncis