El mercat municipal reclama més millores

La façana del mercat municipal tindrà un nou aspecte. El govern local ha aprovat un seguit de millores entre les quals s’hi inclou canviar les portes d’accés al recinte i una nova retolació. El cost d’aquesta actuació s’ha valorat en uns 35.000 euros.

Els paradistes del mercat han rebut amb interès les millores, però també n’han recordat d’altres que reclamen des de fa temps i que encara continuen pendents d’executar-se. Entre aquestes demandes hi ha la del canvi del terra de les instal·lacions. Consideren que és un perill quan és moll ja que les persones hi poden relliscar i fer-se mal. Un manteniment més exhaustiu dels embornals interiors i la instal·lació de fil musical al mercat són altres qüestions que els paradistes han volgut remarcar.

D’altra banda, tant paradistes com usuaris del mercat han assenyalat la importància d’incorpor-hi un bar en una de les parades, actualment buida. Segons han indicat, aquest tipus de negoci atrauria més públic al mercat municipal. En aquest sentit, han animat a les persones emprenedores a fer-ho.

Anuncis