La Festa de l’Esport atrau mig miler de nens i nenes

Es repeteix l’èxit de participació a la 6ena edició de la Festa de l’Esport que s’ha celebrat a Malgrat de Mar. L’activitat ha tingut lloc aquest passat dissabte al camp municipal d’esports. Segons l’organització, s’hi han aplegat mig miler de nens i nenes. Tots ells han tingut l’oportunitat de provar una vintena de modalitats esportives de les moltes que es practiquen a nivell local.

Enguany, la Festa de l’Esport ha inclòs l’acte de reconeixement a un centenar d’esportistes i equips locals, a qui se’ls ha lliurat un guardó per la seva trajectòria durant la darrera temporada.

Les entitats i clubs del municipi que han format part de l’esdeveniment, l’han valorat positivament. El regidor d’Esports, Miquel Ruiz, també ho ha fet. Ruiz, després de subratllar la bona acollida que ha tingut la festa esportiva, ha volgut assenyalar que de cara a l’any que ve caldrà millorar alguns aspectes que els participants li han fet arribar.