Més de 200 robatoris al pàrquing de caravanes

Usuaris de l’aparcament per a caravanes ubicat a la l’avinguda Pomereda de Malgrat de Mar, han denunciat que els han robat els vehicles de l’interior de les instal·lacions. Segons han explicat diversos afectats, a molts d’ells els han pispat les caravanes i a d’altres se’ls han endut l’embarcació que hi tenien guardada. Es compten per desenes els qui s’han trobat amb les portes dels seus vehicles forçades i finestres trencades, així com nombrosos danys materials en el seu interior.

Aquesta situació s’ha posat en coneixement de la policia, que ja investiga el cas i treballa amb diverses hipòtesis per tal d’esbrinar l’autor o autors dels fets. Des de la policia s’ha confirmat la xifra de més de 200 denúncies per robatori en aquest aparcament durant les darreres setmanes. Els fets han tingut lloc mentre el recinte era tancat, després que a finals del mes de maig l’ajuntament requerís al responsable el cessament de l’activitat.
Es dóna el cas que els usuaris ja havien abonat la quota anual corresponent per poder fer ús de les instal·lacions i ara, a més, temen perdre els diners per un servei que no rebran. En aquest aspecte, han decidit treballar de manera conjunta per trobar-hi solució. Sense anar més lluny, han convocat una trobada per al pròxim dissabte dia 17 de juny al parc de Can Campassol de Malgrat de Mar. La reunió començarà a les 18 h i servirà inicialment per a intercanviar informació entre els afectats i posar en marxa les gestions necessàries per endegar un demanda judicial contra els administradors de l’aparcament.

Un negoci sota sospita

La polèmica entorn aquest aparcament per a caravanes no és nova. L’activitat ha estat en el punt de mira i sota l’ombra de la sospita des dels seus inicis.
A finals del mes de juliol de 2016, el consistori malgratenc va fer clausurar les instal·lacions ja que no complien certs requisits administratius relacionats, per exemple, amb la seguretat del recinte.
Recentment, el passat 18 de maig, la policia hi va desmantellar una plantació amb 1.500 plantes de marihuana i va detenir el seu responsable. Poques hores després, l’individu quedava en llibertat.

Anuncis