Un excel·lent per a les platges de Malgrat de Mar

L’estat de les platges de Malgrat de Mar és excel·lent. Així ho indica un informe elaborat per l’Agència Catalana de l’Aigua a través del programa que s’encarrega de la vigilància i informació de l’estat de les platges i les zones de bany interior.

El control de les aigües s’ha realitzat del 5 al 16 de juny en tres punts diferents: a la conca del riu La Tordera i a les platges de Malgrat Centre i l’Astillero. Els resultats obtinguts assenyalen que les aigües són aptes per al bany i compleixen els requisits de qualitat establerts per les directrius europees.

Bandera Blava

A principis d’aquest mes de juny, Malgrat de Mar rebia novament el distintiu de Bandera Blava. En concret, s’ha atorgat a les platges de Malgrat Centre i l’Astillero. El guardó el concedeix la Fundació Europea d’Educació Ambiental a aquelles platges i ports que “compleixen una sèrie de condicions ambientals i instal·lacions”.

Anuncis