Palafolls torna a mostrar la seva vessant solidària

imatge: Berenguer Gelabert

Palafolls organitza per tercera vegada consecutiva el Holi Music Festival. Es tracta d’un esdeveniment social amb un marcat rerefons solidari. Els beneficis obtinguts es destinaran a ajudar en Pol, un nen de 5 anys d’edat que en néixer va patir hipòxia isquèmia -manca d’oxigen al cervell- i que li va provocar una lesió cerebral severa.

Lídia Sánchez, presidenta de l’entitat organitzadora i mare d’en Pol, ha animat a tothom a participar al festival, assenyalant que se celebra enmig d’un ambient festiu, però sobretot familiar. Sánchez ha subratllat que el Holi Music Festival no seria possible sense el suport del consistori, patrocinadors i voluntaris.

La 3a edició del Holi Music Festival tindrà lloc aquest dissabte dia 17 de juny, a la plaça Poppi. L’espectacle començarà a les 15 h i s’allargarà fins les 21 h. Les entrades ja es poden adquirir de manera anticipada al Cafè de Palafolls.

cafeplf.3

Anuncis