Uns brètols calen foc a les pistes d’atletisme

imatge: Club Atletisme Malgrat

Aquest passat dissabte a la nit, s’ha produït un incendi a les pistes d’atletisme de Malgrat de Mar, ubicades a l’avinguda Pomereda. Pel que sembla, els responsables dels fets haurien estat un grup de brètols que usaven les instal·lacions com a zona d’oci. A conseqüència de l’incendi, el matalàs que s’usa pel salt amb perxa ha quedat totalment calcinat. El terra de tartan de la pista també ha resultat afectat.

Segons han explicat des del Club d’Atletisme Malgrat, des de l’inici de Setmana Santa els actes vandàlics al recinte esportiu s’han convertit un fet habitual. Entre d’altres desperfectes, s’han trobat amb diverses tanques trencades. Per tot plegat, membres del club han mostrat la seva indignació i impotència.

D’altra banda, el regidor d’Esports, Miquel Ruiz, ha manifestat que des del primer que es van conèixer els fets es va reforçar el control policial a la zona. Ruiz, ha assegurat que la vigilància continuarà amb l’objectiu de trobar els autors de les bretolades.