L’escola Montserrat celebra el seu 90è aniversari

Enguany, l’escola Mare de Déu de Montserrat de Malgrat de Mar compleix 90 anys d’història. Per celebrar-ho, ha aprofitat el festival de comiat de fi de curs per organitzar un acte obert a tothom. “Uns 225 nens i nenes seran els màxims protagonistes”, ha subratllat el director del centre, Vicenç Nadal. Els antics alumnes també estan convidats a assistir-hi ja que l’espectacle oferirà diverses escenes en què se sentiran plenament identificats.

El festival tindrà lloc el pròxim dimarts dia 20 de juny. Començarà a les 18 h i es farà al pavelló Germans Margall. Vicenç Nadal, ha destacat “la implicació de tots els alumnes” per poder tirar-lo endavant i ha assenyalat que és una bona manera de mostrar a les famílies una part de la feina feta al llarg del curs.

Vicenç Nadal ha recordat la labor social i el servei públic que ha desenvolupat l’escola al llarg de tots aquests anys, sobretot en els moments més complicats de la història.