Ja hi ha pregunta per la consulta sobre l’àrea comercial

“Estàs d’acord que l’Ajuntament de Malgrat de Mar modifiqui el planejament del sector Escultor Clarà (PP/) per al desenvolupament i ús comercial de la zona?” Amb aquesta pregunta, el govern local vol saber l’opinió dels ciutadans sobre si tira endavant o no el projecte d’una gran àrea comercial al municipi.

La consulta s’ha previst que es faci al llarg de tres dies consecutius, que seran el 20, 21 i 22 del pròxim mes de juliol. El dos primers -dijous i divendres- es podrà votar a l’ajuntament, de 9 h a 14 h. De cara a dissabte, s’habilitarà les dependències del centre cívic, l’àrea de serveis personals, l’arxiu municipal i l’ajuntament per fer-ho. En aquest cas, l’horari per anar a votar serà de 9 h a 20 h.

La consulta popular no serà vinculant ja que la llei no ho permet. Tot i això, el govern municipal s’ha compromès a acceptar-ne el resultat i a “obrar conseqüentment”.

El regidor d’Organització, Ramir Roger, ha reconegut que es tracta de dates complicades degut a que moltes persones treballen o estan de vacances. És per això, que s’ha optat per fer la consulta durant tres dies per facilitar la participació i augmentar-ne el percentatge, segons ha indicat Roger.