Un foc arrasa 4.500m2 de matolls

foto: Ràdio Palafolls

Aquest diumenge a la tarda, s’ha produït un incendi en una zona d’uns 4.500m2 de vegetació agrícola al barri Sant Lluís de Palafolls. El foc ha tingut lloc prop de la B-682, entre Blanes i Palafolls, i ha obligat a tallar al trànsit de vehicles en aquest tram de carretera com a mesura preventiva i per a facilitar la tasca dels bombers.

En l’extinció de l’incendi hi han intervingut diverses dotacions del cos de bombers, tant de la Generalitat com voluntaris de Malgrat de Mar. També han ajudat en les tasques d’extinció les policies locals de Palafolls i Malgrat de Mar, així com Protecció Civil i agents rurals.

Incendi provocat

No és la primera vegada que al llarg dels darrers dies Palafolls pateix un incendi amb característiques similars. És per això, que algunes veus apunten que podria tractar-se d’incendis clarament intencionats i ja es parla d’un piròman a la zona.

Anuncis