Les càmeres de vigilància, més a prop

Els darrers dies, una càmera de vigilància està fent un seguiment dels vehicles que entren i surten de Malgrat de Mar. Es troba ubicada a la rotonda entre el carrer Girona i l’avinguda Joaquima Vedruna. El dispositiu captura i llegeix les matrícules dels cotxes.

El motiu no és un altre que una de les darreres proves pràctiques que ha de passar l’empresa a qui el consistori té previst adjudicar la instal·lació d’una quinzena d’aquests dispositius en diferents punts del municipi.

Les càmeres de vigilància s’ha previst començar a col·locar-les a partir del mes de setembre. Segons es va anunciar des del consistori, serviran per millorar el trànsit als carrers de Malgrat de Mar. Estaran connectades amb la Policia Local i faran un seguiment de la circulació i identificaran vehicles o persones sospitoses en cas que s’hagi donat una alerta, una ordre de recerca o s’hagi produït un delicte al municipi.

Anuncis