Palafolls, nit de bruixes i màgia

imatge del cartell de la fira

Aquest 24 de juny, Palafolls es convertirà en un punt neuràlgic per als aficionats a la màgia i les temàtiques esotèriques. El centre del municipi acollirà durant tot el dia la cinquena edició de la Nit d’Oracles. La fira concentrarà una vintena de parades relacionades amb les cartes del tarot, bruixes, espelmes, l’astrologia, amulets i la sanació, entre d’altres. També n’hi haurà dedicades a diversos tipus de teràpies alternatives i a la venda de productes d’artesania. La jornada inclourà tallers per als infants.

Ben entrada la nit, al voltant de les 23 h, s’ha previst realitzar una roda d’energia i peticions a l’univers. “Es tracta d’un ritual gratuït on per a participar-hi només cal portar una espelma”, ha explicat Francesc Tresserres, un dels organitzadors de la Nit d’Oracles.

Anuncis