Demanen responsabilitat durant la revetlla

L’onada de calor d’aquests dies comporta un factor de risc important de cara a la celebració de la revetlla de Sant Joan. En aquest aspecte, els encarregats de vetllar per la seguretat recomanen als ciutadans extremar les precaucions quan es llencin petards, coets o durant l’encesa de les tradicionals fogueres i s’ha subratllat l’elevat risc d’incendi forestal davant qualsevol tipus d’imprudència.

Des de la Policia Local de Malgrat de Mar s’ha remarcat la responsabilitat com la millor manera de fer ús dels articles pirotècnics durant la revetlla de Sant Joan.

Dispositiu especial

Les Associacions de Defensa Forestal (ADF) i els Bombers, han establert un dispositiu especial de cara a aquesta nit. En aquest sentit, s’ha dissenyat un pla coordinat que ha de facilitar-los i agilitzar la feina en cas d’incendi forestal.

Anuncis