Torna el “punt viatger”

Per aquest estiu, la biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar ha tornat a posar en marxa el “punt viatger”. Es tracta d’un concurs fotogràfic adreçat als usuaris del servei.
A aquelles persones que s’emporten prestat un llibre, se’ls facilita un punt de llibre. Durant les vacances, han de fer una fotografia on hi aparegui. La imatge s’ha de fer arribar a la biblioteca entre el 26 de setembre i l’1 d’octubre i entrarà a formar part del concurs. De totes les rebudes, les dues millors tindran premi.

L’any passat, aquesta iniciativa va rebre una seixantena de fotografies, que es van exposar a la biblioteca. N’hi havia captades a països com Polònia, Holanda, Rússia, Noruega, Malta, Emirats Àrabs i varis indrets de la geografia espanyola, així com a la platja de Malgrat de Mar.

Anuncis