Queixes pel consum d’alcohol al carrer

pàrquing de l’avinguda Montserrat

La revetlla de Sant de Joan ha revifat el malestar d’alguns veïns pel consum d’alcohol en els espais públics del municipi. Segons han expressat, grups de joves provoquen molèsties i generen conflictes durant la nit en determinats punts com, per exemple, l’aparcament de l’avinguda Montserrat. Des de la policia s’ha confirmat la situació, però s’assegura que es tracta de “fets puntuals” i que se n’ha denunciat els responsables en diverses ocasions.

Es dóna el cas que el mes de setembre de 2016 els grups polítics municipals van acordar tirar endavant una taula de treball per abordar el model d’oci nocturn a Malgrat de Mar. Entre d’altres aspectes, un dels seus objectius era afrontar el consum d’alcohol entre els més joves. Una qüestió que va en augment, segons les dades de què disposa el consistori.

Anuncis