El govern reuneix els veïns dels carrers Llibertat, Sant Elm i Carme

imatge del carrer Llibertat

A finals de la setmana passada, membres del govern local i representants dels veïns dels carrers Llibertat, Sant Elm i Carme han mantingut una nova trobada per parlar del projecte de remodelació d’aquests vials, pendent des del 2012. Durant la reunió, el govern ha exposat les noves contribucions especials que hauran de pagar els veïns, així com el calendari d’execució de l’obra.
De cara al pròxim mes de juliol, el consistori ha previst traslladar els detalls de tot plegat a la resta de veïns.
El govern té intenció d’iniciar la remodelació dels carrer Llibertat i Carme el mes de novembre. Les millores del carrer Sant Elm es reservarien per a principis del 2018.

El veïnat dels carrers Llibertat, Sant Elm i un tram del carrer del Carme es manté dividit pel què fa al pagament de contribucions especials. Alguns es neguen a fer-ho argumentant que són excessives. D’altres consideren que és un greuge comparatiu amb aquells barris que no han hagut de pagar res per la remodelació dels seus carrers.

Anuncis