Torna el FiSures

L’art multidisciplinar envairà Palafolls aquest cap de setmana. Ho farà a través de la quarta edició del festival FiSures, que aposta novament per llançar al carrer un seguit de propostes artístiques. Es tracta, en alguns casos, de representacions inclassificables.
Enguany, s’ha triat el moviment com a eix vertebrador per a un total de 10 espectacles creats a partir de disciplines com el circ, el teatre i la dansa, entre d’altres. Una de les novetats que presenta el FiSures és la intervenció de les entitats locals. En aquest sentit, cada any se’n convidarà una a formar-ne part. L’Escola del MiD és qui ha rebut l’encàrrec de fer-ho per a aquesta primera ocasió.

La nova edició del FiSures també destaca pel nombre de propostes rebudes per a participar-hi, una seixantena. Un fet que des de l’organització s’ha qualificat de rècord.

La mostra d’art multidisciplinar se celebrarà dissabte i diumenge -1 i 2 de juliol- al Casal de la Dona, El Palauet, les places Joaquim Ruyra i Fòrum Palatiolo i el MiD. El Castell i la piscina municipal són els nous espais que s’han introduït en el circuit d’espectacles.

El Festival FiSures està organitzat des de l’Ajuntament de Palafolls. El seu pressupost és de 9.000 euros, 2.800 dels quals els aporta la Diputació de Barcelona.

FiSures 2107

Anuncis