Nova campanya per finançar el monument als brigadistes

Des d’aquest dissabte, ja és en marxa una nova campanya per finançar el monument que Malgrat de Mar vol dedicar als brigadistes internacionals del Ciutat de Barcelona. En el projecte hi col·laboren més trenta establiments i comerços del municipi. Tots ells, recaptaran un donatiu de 2 euros entre els clients dels seus negocis que hi vulguin participar. A canvi, se’ls lliurarà una insígnia on s’hi pot veure representat el monument.

La campanya, que es durà a terme durant els mesos de juliol i agost, se suma a la que es va endegar ara fa un mes on, a través del micromecenatge, es pretén aconseguir 15.500 euros per a la primera fase del projecte de construcció de l’escultura. De moment, ja se n’han reunit uns 6.000. Bona part dels quals provenen de persones establertes a l’estranger.