Frustren l’ocupació d’una casa

Els fets han ocorregut aquest passat dilluns a la tarda, al voltant de les cinc. Veïns del carrer Bellaire de Malgrat de Mar han alertat que tres persones, dos homes i una dona, estaven forçant la porta d’accés d’una vivenda. Immediatament s’hi han personat agents de la policia, que han impedit als assaltants entrar a la casa. La policia, després d’identificar-los, els ha permès marxar.

Per evitar un nou intent d’ocupació, la propietària de l’habitatge hi ha passat la nit. L’endemà ha requerit els serveis d’una empresa especialitzada i s’hi ha fet instal·lar un sistema d’alarma.

L’immoble en qüestió és una vivenda abandonada des de fa temps pels seus propietaris. Segons alguns veïns, es troba en molt mal estat de conservació i el seu interior representa un perill ja que està pràcticament en ruïnes.