Dos detinguts després d’un robatori al mercat municipal

Una persecució policial pels carrers de Malgrat de Mar ha finalitzat amb dues persones detingudes. Els fets han tingut lloc aquest dimarts al matí, pels volts de les deu. Un home, de nacionalitat romanesa, acabava d’endur-se un sobre amb diners d’una de les parades del mercat municipal a través del mètode de la distracció. L’individu ha sortit fugint, perseguit pel propietari del negoci. Agents de la unitat ciclista de la Policia Local, que es trobaven prop del lloc del robatori, en adonar-se’n de la situació han desplegat immediatament un dispositiu de cerca i captura del lladre. Després de diverses corredisses pels carrers del municipi, l’han atrapat a l’avinguda Bon Pastor. En el moment de la detenció, l’home anava acompanyat d’una altra persona. Es tracta d’una dona, també de nacionalitat romanesa, que duia al damunt 500 euros en bitllets de 5, de dubtosa procedència, segons la policia. Ambdós han quedat arrestats.