Petits concerts d’estiu

foto: Santi al Natural

Amb l’arribada de la temporada d’estiu i per alleugerir els efectes de la calor, molts locals obren a les nits les seves terrasses. Alguns d’aquests establiments acompanyen la iniciativa programant diferents ofertes. És el cas de El Cafè de Palafolls, que durant els mesos de juliol i agost oferirà un cicle de concerts de petit format. “S’hi farà música en viu, bàsicament seran concerts acústics”, ha detallat Francesc Tresserras, responsable del local. Es tracta d’una experiència que El Cafè repeteix després de la bona afluència de públic aconseguida en les anteriors edicions. Els qui hi assisteixen es troben enmig d’un ambient familiar i disfruten d’una vetllada tranquil·la. Tot plegat, harmonitzat amb una bona proposta musical.

Santi Al Natural és el primer concert que passarà per la terrassa de El Cafè. L’actuació serà aquest divendres dia 7 i començarà a les 22 h. Santi Al Natural presenta un espectacle de versions de pop i rock de la dècada dels 80, que “fan passar una bona estona a un públic que sempre torna a casa amb un somriure”.

Anuncis