Es reobren les queixes sobre la piscina

L’obertura de la piscina municipal de Malgrat de Mar, ha despertat novament les queixes d’usuaris del servei. Bona part se centren en el comportament d’alguns dels socorristes i en el terra de les instal·lacions, que rellisca i ha provocat diversos accidents.

Pel què fa als socorristes, el regidor d’Esports assegura no tenir constància oficial de cap tipus de queixa per part dels banyistes, així com des de l’empresa subcontractada pel consistori per realitzar el servei. Ruiz, però, ha convidat als afectats ha presentar les denúncies que considerin oportunes de manera formal, ja que es podrà actuar i corregir qualsevol anomalia en el funcionament del servei.

En relació al terra de la piscina, els usuaris reiteren que és un perill ja que, segons afirmen, rellisca quan es mulla. Miquel Ruiz afirma que continua amb la seva voluntat de canviar-lo, tal i com ha afirmat en diverses ocasions. El regidor d’Esports ha indicat la possibilitat d’incloure una partida econòmica per fer-ho en els pressupostos del 2018.

Anuncis