Reclamen millores en el servei de desbrossament

Veïns dels carrers Antoni Gaudí i Bartomeu Paulís de Malgrat de Mar reclamen una neteja més exhaustiva de l’espai verd que hi ha a la zona. La demanda, que no és nova, afecta a aspectes relacionats amb el desbrossament de plantes i matolls.

Els veïns consideren que l’ajuntament no en té prou cura, assenyalen que l’espai està descuidat i volen que s’augmenti i millori el servei. Des del govern se’ls ha respòs que el calendari de neteja el fixa l’empresa encarregada del desbrossament. També s’ha assenyalat que el sistema que s’aplica és l’adequat en aquests casos. Tot i això, el govern s’ha compromès ha estudiar la problemàtica i ha aportar-hi les millores que siguin necessàries. Una de les solucions, segons s’ha indicat des del govern local, passaria per urbanitzar la zona.

Anuncis