El projecte del tanatori segueix el seu curs

imatge d’arxiu

En el decurs del darrer ple municipal, des del públic es va preguntar pel projecte de construcció d’un tanatori a Malgrat de Mar. La regidora d’Urbanisme, Mireia Castellà, va respondre que l’empresa encarregada de desenvolupar-lo ja n’ha demanat la llicència corresponent, ara fa uns dos mesos. Bombers ha elaborat l’informe de seguretat i, actualment, l’arquitecte municipal està revisant els detalls del projecte.

Malgrat de Mar preveu construir un tanatori en els terrenys on s’hi havia d’ubicar la Ciutat Sanitària, a l’entrada sud del municipi. L’actual govern local no ha donat data d’inici de les obres. Durant el mandat anterior, però, es va assegurar que s’iniciarien aquest any. El darrer govern municipal també va afirmar que estarien enllestides de cara al 2019.