El nou pla de mobilitat es fa esperar

carrer Girona

Els veïns dels carrers Passada i Girona de Malgrat de Mar han mostrat la seva inquietud pel silenci que manté el govern en relació al nou pla de mobilitat. La presidenta de l’associació veïnal, Núria Girons, ha explicat que s’han posat en contacte amb el consistori per reclamar-los en quin estat es troba aquesta qüestió. Girons ha assegurat que no n’han obtingut resposta. “Ens han dit que no en saben res”, ha subratllat. Davant aquesta situació, els integrants de l’associació Eix Passada-Girona han indicat que no descarten “emprendre accions”, que no han detallat.

Per la seva banda, des del govern local s’ha assenyalat que continuen a l’espera del lliurament del document sobre la mobilitat al municipi. En aquest sentit, s’ha fixat el pròxim dia 19 de juliol com la data prevista.

Malgrat de Mar està elaborant un nou pla de mobilitat, que tindrà validesa per als pròxims 6 anys i a través del qual es pretén donar solució a les molèsties que causa el trànsit de vehicles al municipi, entre d’altres. El document el desenvolupa una empresa especialitzada i ha comptat amb la col·laboració dels ciutadans, que han participat en diverses sessions de treball on hi han pogut aportar les seves opinions, queixes i propostes.