El govern deixa en mans dels veïns la remodelació dels carrers

Els veïns dels carrers Llibertat, Sant Elm i Carme de Malgrat de Mar decidiran un cop més si volen pagar contribucions especials per la millora de la zona. Així ho ha acordat el govern local, que ha traslladat la decisió als afectats durant la trobada mantinguda aquest passat divendres a l’arxiu municipal. En el decurs de la reunió, se’ls ha exposat els canvis que des del consistori s’han aplicat al projecte de remodelació. En aquest sentit, se n’ha disminuït el cost, que de més d’un milió d’euros ha passat a uns 600 mil -més d’un 35% menys.

El veïnat, que es continua mostrant dividit, haurà de prendre una determinació en breu. El govern n’assumirà el resultat i, segons s’ha assegurat, s’ha compromès a fer-se càrrec de la substitució de serveis bàsics com la xarxa d’aigües i l’asfaltat -que només afectaria els carrers Llibertat i Carme-, en cas que els veïns decideixin finalment no pagar contribucions especials.