La recollida selectiva no satisfà als veïns

Alguns veïns s’han mostrat molestos per com es fa la neteja dels espais públics. Durant el darrer ple municipal han reclamat una millor efectivitat del servei. El govern ha entomat les queixes i s’ha compromès a ser més exigent amb l’empresa de neteja.

Malestar també pel què fa a la recollida de cartons, sobretot al centre del municipi. Sobre aquesta qüestió, diversos ciutadans han traslladat als membres del govern la mala imatge que provoca veure’ls amuntegats al carrer. Els veïns han demanat que es canvii tant l’hora de la recollida com el recorregut que fa el camió del servei. Des del govern s’ha reconegut la problemàtica, afegint que s’ha aconsellat als responsables un canvi d’hora i trajecte. A més, s’ha recordat que els comerços del centre tenen habilitat un punt de recollida selectiva a la zona, però que no estan obligats a usar-lo.

El consistori malgratenc ha aprovat una despesa de poc més de 900.000 euros per a la neteja de carrers i platges del municipi. Es tracta de la partida econòmica corresponent al període d’entre el mes de març de 2017 i febrer de 2018, que és quan finalitza la concessió a l’empresa que s’encarrega del servei, atorgada el 2010.