Barraques amplia aforament

imatge: Summer Moguda 2015

La darrera edició del festival Barraques de Malgrat de Mar va posar en evidència la limitació de l’aforament, ja que moltes persones en van quedar fora i no van poder accedir al recinte. Un fet que va aixecar nombroses crítiques per part del públic assistent a l’espectacle. Enguany, l’organització ho ha volgut resoldre amb una ampliació de l’aforament, que d’una capacitat per a 4.200 persones passarà a donar cabuda a unes 6.000.

Barraques és un dels actes més multitudinaris de la Festa Major de Sant Roc. El festival se celebrarà a les pistes municipals d’atletisme -a l’avinguda de la Pomereda- els dies 11 i 12 d’agost. Un total de 8 entitats malgratenques hi prendran part. Una de les nits també s’hi instal·larà un espai dedicat a informar sobre les conseqüències del consum d’alcohol i drogues.

CTM Barraques

Anuncis