Darrer dia de la consulta popular

Al llarg dels dos primers dies de consulta, més de 600 persones ja han exercit el seu dret a vot a Malgrat de Mar. Ho han fet per decidir si el consistori ha de modificar el planejament urbanístic del sector Escultor Clarà. Es tracta del primer pas per a instal·lar en aquests terrenys una gran àrea comercial. Un projecte que inclouria 260 habitatges, entre d’altres.

Aquest dissabte, és el darrer dia de consulta popular. Des de les 9 h i fins les 20 h, els malgratencs i malgratenques que així ho desitgin podran votar en algun dels tres punts habilitats per fer-ho: l’ajuntament, el centre cívic, l’arxiu municipal i l’àrea de serveis personals.

El govern local vol que siguin els ciutadans els qui decideixen si Malgrat de Mar ha de tenir una gran àrea comercial, a tocar de la N-II i a l’entrada sud del municipi. La consulta popular és de caràcter vinculant. Per tant, els partits polítics que formen el govern s’han compromès a acceptar-ne el resultat.

Anuncis