Més de 2.000 persones decideixen el futur del sector Escultor Clarà

Un total de 1.296 malgratencs i malgratenques han decidit que el consistori canviï el planejament urbanístic del sector PP7 Escultor Clarà perquè en un futur s’hi implanti una gran àrea comercial i s’hi edifiquin 260 vivendes, entre d’altres. Ho han fet prenent l’oportunitat que els ha donat el govern quadripartit en la primera consulta popular que s’ha celebrat durant tres dies a Malgrat de Mar. Hi han participat 2.006 persones amb dret a vot de les 15.587 que podien exercir-lo. Els resultats els ha donat a conèixer el govern local aquest dissabte a la nit a la sala de plens de l’ajuntament. 695 vots han estat per rebutjar el projecte, 7 eren en blanc i de nuls, n’hi ha hagut 8.

El govern quadripartit ha agraït la participació i ha subratllat novament que respectarà el resultat de la consulta.