Els comerciants assumeixen el resultat de la consulta

L’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar, contrària a la implantació d’una gran àrea comercial al municipi, assumeix el resultat de la consulta popular sobre el canvi de planejament del sector Escultor Clarà. Així ho han indicat a través d’un comunicat, on també expressa el seu agraïment cap a totes aquelles persones que hi han participat.

D’altra banda, l’entitat assenyala que “plana una nova incertesa sobre el futur del nostre sector, però alhora reafirmem el nostre compromís de seguir treballant dia a dia per oferir qualitat, servei i bon tracte al millor preu possible”.

Finalment, continua el comunicat, l’associació es mostra com a “pol de dinamització econòmica i social” i es compromet a seguir “donant vida i color als carrers del poble, creant oportunitats i llocs de treball -actualment més de 200 de manera directa- i participar del futur de Malgrat de Mar”.