2.500 gots de colors per engalanar el carrer

El carrer Mallorca de Malgrat de Mar ja s’ha vestit de festa. El veïnat de la zona -format per una vuitantena de vivendes- l’ha engalanat amb 2.500 gots de plàstic dels colors més diversos, tots ells elaborats amb material reciclat. L’ornamentació llueix al llarg de tot el carrer i serveix per donar vida al barri fins ben passada la festa major d’estiu. L’activitat es complementarà amb el tradicional sopar que organitzen els veïns i veïnes. Serà el dia 11 d’agost a les 20 h. Abans, a la tarda, hi haurà entreteniment per a la mainada i una guerra de globus d’aigua.

Aquest és el cinquè any consecutiu que els veïns del Mallorca embelleixen el seu carrer i organitzen una festa per celebrar l’estiu, una antiga tradició local que han volgut recuperar. Al sopar de la darrera edició s’hi van aplegar unes 300 persones.