S’agreuja el malestar amb els ocupes del carrer Sant Isidre

el bloc de vivendes ocupat (imatge d’arxiu)

La situació que pateixen fa 5 anys els veïns del carrer Sant Isidre de Malgrat de Mar s’ha agreujat amb el pas del temps. Denuncien els conflictes constants que generen els ocupants d’un bloc de vivendes -propietat d’una entitat bancària- ubicat a la zona. Els veïns, que asseguren sentir-se indefensos, han manifestat haver arribat al límit de la seva paciència i no poden suportar més les continues mostres d’incivisme d’aquest col·lectiu.

Les actuacions puntuals que s’han dut a terme per posar punt i final a aquesta problemàtica no han servit de res. Els veïns exigeixen mesures contundents per part del consistori. En aquest sentit, el govern local s’ha compromès ha estudiar diferents alternatives que condueixin a resoldre el conflicte definitivament el més aviat possible.

Els veïns han exposat la seva situació en el decurs de la trobada que han mantingut amb membres del govern quadripartit aquest divendres al vespre a l’arxiu municipal.