Incorporen els barris a la festa major

Per aquest Sant Roc 2017, Cultura aposta per descentralitzar els actes de la festa major. En aquest sentit, es realitzaran activitats en barris com Malgrat Nord i a la zona compresa entre Can Palomeres i la Figuera. El regidor de Cultura, Paco Márquez, ha volgut deixar clar que en cap cas significa que es traslladin les activitats que es fan al centre del municipi, sinó que se n’organitzen de noves. “Volem que tots els barris gaudeixin de la festa major i que els actes no es concentrin només al centre, tal i com ha succeït fins ara”, ha matisat Márquez. La iniciativa, segons el regidor, s’ha tirat endavant pensant, sobretot, en els infants. “Tots els malgratencs i malgratenques paguen impostos per igual i tots han de rebre activitats per igual”, ha afegit Paco Márquez.

Aquest dilluns s’ha presentat el programa i el cartell de la festa major de Sant Roc 2017. Tindrà lloc durant els dies 10 i 16 d’agost. La temàtica d’enguany són les banderoles, que prenen rellevància tant en el disseny del cartell com en el programa d’activitats.
Les banderoles també es convertiran en elements d’ornamentació en carrers i places de Malgrat de Mar. Se’n penjarà un reguitzell de fins a 11 quilòmetres, bàsicament en punts i espais on es desenvoluparan bona part de les activitats de la festa major.

Anuncis