Perd el coneixement i es desploma enmig del carrer

Un jove de 18 anys d’edat ha perdut el coneixement i ha quedat estès a terra. Els fets han ocorregut al carrer Girona, aquest dimecres al matí al voltant de les 11 h.
Una de les primeres persones en auxiliar el jove ha estat una veïna del barri, propietària d’un negoci a la zona. Segons el seu testimoni, en adonar-se’n que la víctima queia enmig del carrer ha sortit del seu establiment i li ha practicat les maniobres de primers auxilis corresponents en aquests casos. “He vist que començava a patir convulsions i no m’ho he pensat dues vegades”, ha explicat.
Poc després han arribat agents de la Policia Local i dues ambulàncies, que s’han fet càrrec de la situació. Els serveis mèdics han atès el jove i se l’han endut a l’hospital minuts més tard. Es desconeixen les causes per les quals la víctima ha perdut el coneixement.

Degut a l’incident, s’ha hagut de tallar el trànsit de vehicles en un tram del carrer Girona. La policia ha desviat la circulació pel carrer Indústria.