Malgrat de Mar tindrà desfibril·ladors al carrer

la façana de l’ajuntament incorporarà un desfibril·lador

El govern malgratenc ha aprovat una despesa de 8.000 euros per a comprar desfibril·ladors externs. Els aparells -un total de 10- s’ha previst instal·lar-los a les façanes de l’ajuntament, els pavellons esportius, l’escola Marià Cubí, l’estació de tren i al barri de Can Palomeres, entre d’altres.
Aquests desfibril·ladors seran automàtics, estaran ubicats al carrer de manera visible i incorporen elements adaptats a les noves tecnologies. L’objectiu és convertir Malgrat de Mar en territori cardioprotegit, en paraules de Jofre Serret, regidor de Salut Comunitària al consistori. Serret ha subratllat la necessitat de “vetllar per la salut i la seguretat dels ciutadans del municipi”.

A aquesta inversió inicial de 8.000 euros se li sumarà una altra de 10.000 de cara al 2018, que servirà per a seguir desplegant la xarxa de desfibril·ladors externs a Malgrat de Mar.