Més de 600 persones solidàries

Ambient festiu, familiar i, sobretot, solidari és el que s’ha viscut aquest dissabte a la nit a Malgrat de Mar. S’hi ha celebrat una nova edició de la Caminada Nocturna, la novena.
La marxa popular ha consistit en fer a peu un recorregut de 8 quilòmetres dins el terme municipal. L’objectiu era recollir diners, que s’han obtingut a través de les inscripcions per a participar-hi. La recaptació, que no es coneixerà fins aquest diumenge, anirà destinada a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

A la caminada hi han participat un total de 668 persones, una xifra inferior a l’any passat, on hi va haver 825 inscripcions. Un fet, que des de de l’organització s’ha atribuït a la climatologia. Tot i això, responsables del desenvolupament de l’activitat n’han fet una valoració positiva i han agraït l’assistència de tots els qui hi han participat.

Anuncis