Primera Nit de Tapes a Palafolls

foto: grenyal.com

Les tapes i els pinxos de tot tipus i per a tots els gustos seran l’eix vertebrador de la primera edició de la Nit de Tapes que se celebra a Palafolls. Un esdeveniment nascut amb la voluntat de potenciar i promocionar l’activitat comercial del municipi.

La Nit de Tapes es complementa amb parades dedicades a la moda, l’ornamentació amb flors i un espectacle musical. També hi haurà un espai reservat a les cerveses artesanes i els vins i caves selectes.
L’activitat no ha volgut deixar de banda als infants. Els nens i nenes podran participar d’una sèrie de tallers de cuina, on aprendran alguns conceptes bàsics per iniciar-se en el món culinari.

La Nit de Tapes tindrà lloc aquest divendres dia 11 d’agost. Es farà a la plaça Poppi del municipi. Començarà a les 20 h i s’allargarà fins ben entrada la matinada, a les 2 h.

cafeplf.3